Pakje Kunst

Kunst uit een sigarettenpakje. Ook in Zutphen staat er een gezonde sigaretten-automaat. Laat je verrassen en trek voor € 4 een verrassend kunstwerkje gemaakt door een lokale kunstenaar.

Kunstbeurs Zutphen

15 en 16 oktober 2022 van 11.00 – 17.00 uur. Er is veel te zien. 65 Kunstenaars tonen hun werk in diverse disciplines als tekenen, schilderen, keramiek, glas, hout, sieraden, textiel, papier, emailleren.

Niets gaat verloren| Musea Zutphen

Alles verandert, niets gaat verloren’. Musea geven als geen andere organisatie invulling aan deze bekende uitspraak van Ovidius. Wat is waard om bewaard te worden? Wat kan de test van de tijd (nog steeds) doorstaan?

You are all Stardust | Dat Bolwerck

Mensen, dieren, planten, al het andere op aarde en zelfs het hele universum – in de basis zijn we allemaal hetzelfde: sterrenstof. Wij zien onszelf graag als iets afzonderlijks en unieks in het midden van dit geheel, terwijl we een klein onderdeel zijn van een onmetelijke omgeving.

KCZ heeft een nieuw bestuur

Een sterk bestuur van Kunst Connectie Zutphen. Met 6 mensen zetten we ons in voor de zichtbaarheid van kunstenaars in Zutphen .