Pakje Kunst

Kunst uit een sigarettenpakje. Ook in Zutphen staat er een gezonde sigaretten-automaat. Laat je verrassen en trek voor € 4 een verrassend kunstwerkje gemaakt door een lokale kunstenaar.

Duurzaam design met “Groen Goud”

22 Juni – Feestelijke opening winkel goudsmid Kim van IJzendoorn“ Sparkle and shine in fair design” – Dat is het motto van goudsmid Kim van IJzendoorn, nieuw gevestigd in het oude centrum van Zutphen. De kleine winkel met open atelier aan de Spiegelstraat past bij het werk dat Kim maakt:

Stedelijk Museum Zutphen

Gedrukt in Zutphen Naar het gelijknamige themajaar van Erfgoedcentrum Zutphen, is een ode aan Zutphen boekenstad. te zien van 15 juni t/m 15 september 2024.

Nu te zien in Dat Bolwerck

I’M NEW HERE – Gijs Müller Opheffen van de barrière tussen tentoonstellingszaal en openbare ruimte. Bij I’M NEW HERE gebeurt dit. Er wordt werk getoond van de Zutphense kunstenaar Gijs Müller (NL, 1971). 26 april / 23 juni 2024

Pakje Kunst is genomineerd

De Vriendenprijs van Vereniging Vrienden van de Musea Zutphen. Een tweejaarlijkse prijs voor een persoon of organisatie die iets heeft betekend voor kunst en cultuur in Zutphen en in het bijzonder voor de Musea Zutphen.