Atelierroute op 11 en 12 november 2023

29 deelnemende kunstenaars zetten hun deur voor u open van 11 – 17 uur * Neem een kijkje in de ateliers van kunstenaars in Zutphen en Warnsveld. Laat je verrassen door een veelheid aan uiteenlopende technieken, stijlen, kleuren en vormen.

Stedelijk Museum Zutphen

Tussenwereld – Toine Moerbeek (1949) Spannende kunstwerken vol verwijzingen, fantasie en symboliek worden afgewisseld met ruimtelijke schilderijen waarin gespeeld wordt met perspectief en reliëf. Toine Moerbeek (1949) heeft een geschoolde achtergrond, beheerst de technieken en heeft een unieke en herkenbare stijl ontwikkeld.

Pakje Kunst

Kunst uit een sigarettenpakje. Ook in Zutphen staat er een gezonde sigaretten-automaat. Laat je verrassen en trek voor € 4 een verrassend kunstwerkje gemaakt door een lokale kunstenaar.

Nu te zien in Dat Bolwerck

Buitenspelen: Jólan van der Wiel Ter viering van Hanzejaar 2023 presenteert Dat Bolwerck Buitenspelen. In deze solotentoonstelling van Jólan van der Wiel is het perspectief van het kind het vertrekpunt. De installaties maken principes uit de natuurkunde inzichtelijk, geven vragen mee en laten verwondering ontstaan.

KCZ heeft een nieuw bestuur

Een sterk bestuur van Kunst Connectie Zutphen. Met 6 mensen zetten we ons in voor de zichtbaarheid van kunstenaars in Zutphen .