Naast elkaar samenwerken

Heb jij als kunstenaar zin om je collega’s in het Zutphense te ontmoeten? Samen, ieder op zijn eigen wijze (stijl- of materiaalkeuze etc.) aan een in onderling overleg gekozen thema te werken? Elkaar (beter) leren kennen, sparren, stimuleren met uiteindelijk een gezamenlijke expositie rond het gekozen thema als eindresultaat, dat is onze bedoeling.

Cursussen en workshops | Marianne Plug

Marianne Plug geeft workshops en cursussen waarmee je jezelf een creatieve impuls geeft. Geen techniek of perfectie, maar inspiratie opdoen, je blik scherpen, experimenteren en ontwikkelen.

Header-Cursussen

Cursussen | Carien Engelhard

De cursussen In de zomer en de herfst van 2022 worden er weer verschillende  cursussen aangeboden. Mijn atelier dat op de IJssel en de uiterwaarden van de IJssel uitkijkt (Kuiperstraat 78, hoek IJsselkade), biedt voor die cursussen een ideaal uitgangspunt.

Papierscheppen

Werkplaats en cursussen | Teken

Omdat niet iedereen een werkplaats heeft aan huis, stelt Teken de werkplaats ook open voor anderen. Voor €25 per dagdeel van 3 uur of voor € 10 per uur, kunt u aan de slag gaan. Met onze kennis en het gebruik van de machines en gereedschappen, op het tijdstip dat u uitkomt. Naar eigen idee… Lees verder »