Papierscheppen

Werkplaats en cursussen Teken

Omdat niet iedereen een werkplaats heeft aan huis, stelt Teken de werkplaats ook open voor anderen. Voor €25 per dagdeel van 3 uur of voor € 10 per uur, kunt u aan de slag gaan. Met onze kennis en het gebruik van de machines en gereedschappen, op het tijdstip dat u uitkomt. Naar eigen idee… Lees verder »

Header-Cursussen

Cursussen Carien Engelhard

De cursussen In de zomer en de herfst van 2022 worden er weer verschillende  cursussen aangeboden. Mijn atelier dat op de IJssel en de uiterwaarden van de IJssel uitkijkt (Kuiperstraat 78, hoek IJsselkade), biedt voor die cursussen een ideaal uitgangspunt.

Ellen Dekker. Cursussen, trainingen en workshops

Ellen Dekker organiseert door het jaar heen cursussen en workshops. Op haar website staat meer informatie. In augustus 2022 is er een 2 daagse workshop: de MYSTIEK van KLEE ‘Wat ik wil laten zien in mijn werk is het idee wat zich verbergt achter de zogenaamde werkelijkheid. Ik zoek naar de brug die het zichtbare… Lees verder »

Cursussen en workshops Marianne Plug

Marianne Plug geeft workshops en cursussen waarmee je jezelf een creatieve impuls geeft. Geen techniek of perfectie, maar inspiratie opdoen, je blik scherpen, experimenteren en ontwikkelen. Cursussen: Daily drawings Een bijzondere cursus waarin je jezelf uitdaagt om 2 maanden lang dagelijks een tekeningetje te maken. Met 3 bijeenkomsten voor stimulans en inspiratie.  79,- pp Collages… Lees verder »