Naast elkaar samenwerken

Heb jij als kunstenaar zin om je collega’s in het Zutphense te ontmoeten? Samen, ieder op zijn eigen wijze (stijl- of materiaalkeuze etc.) aan een in onderling overleg gekozen thema te werken? Elkaar (beter) leren kennen, sparren, stimuleren met uiteindelijk een gezamenlijke expositie rond het gekozen thema als eindresultaat, dat is onze bedoeling.

Workshop Nana Ruegebrink

Workshops Nana Ruegebrink

Steeds meer professionele kunstenaars weten me te vinden voor een kort of langer persoonlijk coachingstraject. Of het inhoudelijk is, een techniek die je graag wilt leren of allebei, je bent bij mij in goede handen.

1-Daagse workshop Lino-druk Woord in Beeld

1-Daagse workshop Lino-druk Woord in Beeld     Een primeur in Zutphen! Maak in 1 dag je eigen unieke serie 2 kleuren lino-druk. Deze cursus wordt gegeven door de kunstenaars Linde Leijh en Nicolette Berendsen in hun inspirerende ateliers van Kunstlokalen. Al jaren geven zij samen met succes de cursus Woord in Beeld, waarin ook… Lees verder »

Cursussen en workshops | Marianne Plug

Marianne Plug geeft workshops en cursussen waarmee je jezelf een creatieve impuls geeft. Geen techniek of perfectie, maar inspiratie opdoen, je blik scherpen, experimenteren en ontwikkelen.

Header-Cursussen

Cursussen | Carien Engelhard

De cursussen In de februari worden er weer verschillende  cursussen kalligrafie aangeboden. Op 8, 9 en 10 maart is er weer een weekend  “De |IJssel als inspiratiebron”. Hier is geen ervaring voor vereist. Mijn atelier dat op de IJssel en de uiterwaarden van de IJssel uitkijkt (Kuiperstraat 78, hoek IJsselkade), biedt voor die cursussen een… Lees verder »

Papierscheppen

Werkplaats en cursussen | Teken

Omdat niet iedereen een werkplaats heeft aan huis, stelt Teken de werkplaats ook open voor anderen. Voor €25 per dagdeel van 3 uur of voor € 10 per uur, kunt u aan de slag gaan. Met onze kennis en het gebruik van de machines en gereedschappen, op het tijdstip dat u uitkomt. Naar eigen idee… Lees verder »