Cursussen | Carien Engelhard

De cursussen

In de februari worden er weer verschillende  cursussen kalligrafie aangeboden. Op 8, 9 en 10 maart is er weer een weekend  “De |IJssel als inspiratiebron”. Hier is geen ervaring voor vereist. Mijn atelier dat op de IJssel en de uiterwaarden van de IJssel uitkijkt (Kuiperstraat 78, hoek IJsselkade), biedt voor die cursussen een ideaal uitgangspunt.

Zie op de website onder cursussen  voor meer informatie.
Het aanbod vanaf eind januiari bestaat uit drie cursussen aangeboden over kalligrafie. Zie hieronder het kopje ‘Kalligrafie als inspiratiebron‘ voor meer informatie.​
Er wordt ook een cursus over modeltekenen aangeboden. Zie het kopje ‘Het model als inspiratie‘ hieronder voor meer informatie.
Open werkmiddagen
Op elke laatste vrijdagmiddag van de maand is er een ‘open werkmiddag’. Tijdens deze middag is het mogelijk 1 gemiste les (gratis) in te halen. Ook is het mogelijk om werk dat thuis gemaakt is mee te nemen en te bespreken, of (met zelf meegebracht materiaal) aan het werk te gaan en daarbij steun of feedback te krijgen. Het is nodig vooraf te laten weten of van deze middag gebruik gemaakt wordt. Dat kan via contact (mail en/of mobiel).
De werkmiddagen zijn van 13.30 – 16.30 uur en kosten € 15,-.