Cursussen | Carien Engelhard

De cursussen

In de zomer en de herfst van 2022 worden er weer verschillende  cursussen aangeboden. Mijn atelier dat op de IJssel en de uiterwaarden van de IJssel uitkijkt (Kuiperstraat 78, hoek IJsselkade), biedt voor die cursussen een ideaal uitgangspunt.

Het aanbod komende juni bestaat uit 1 dag over ‘Het IJssel landschap met kalligrafische technieken’. Die dag vindt plaats op 18 juni. Hier is geen ervaring voor vereist. Zie hieronder bij het kopje ‘De IJssel als inspiratiebron‘ voor meer informatie.

Half september wordt er een weekend aangeboden over ‘de IJssel als inspiratiebron‘. Zie het bijbehorende kopje hieronder voor meer informatie.

Het aanbod vanaf eind augustus bestaat uit drie cursussen aangeboden over kalligrafie. Zie hieronder het kopje ‘Kalligrafie als inspiratiebron‘ voor meer informatie.​
Vanaf eind augustus wordt ook een cursus over modeltekenen aangeboden. Zie het kopje ‘Het model als inspiratie‘ hieronder voor meer informatie.
Open werkmiddagen
Op elke laatste vrijdagmiddag van de maand is er een ‘open werkmiddag’. Tijdens deze middag is het mogelijk 1 gemiste les (gratis) in te halen. Ook is het mogelijk om werk dat thuis gemaakt is mee te nemen en te bespreken, of (met zelf meegebracht materiaal) aan het werk te gaan en daarbij steun of feedback te krijgen. Het is nodig vooraf te laten weten of van deze middag gebruik gemaakt wordt. Dat kan via contact (mail en/of mobiel).
De werkmiddagen zijn van 13.30 – 16.30 uur en kosten € 15,-.