Verbleien

Alexandra Weinz

Al meer dan 35 jaar boeit me als glazenier en brandschilder het spel van de loodlijnen en de brede scala van de kleuren in glas. Soms doe ik uitstapjes met glasvezel of meer ruimtelijke objecten.

Fortuna

Anne-Marie Perquin

is geïnteresseerd in de mens, de metamorfose in zijn ontwikkeling en de veerkracht: waar de mens door diepe dalen heen weer tot opstanding komt. Met thema’s van deze strekking maakt zij haar sculpturen.

Canan Topaloglu

Canan Topaloglu

She is a paper and graphic artist, has been living in Zutphen, and partially in North Cyprus, after some years in Ankara, Istanbul, New York.
She graduated 1978 from Ankara, Gazi Education Institution, Graphic Department Turkey.

20220310_153511

Carien Engelhard

De laatste jaren concentreer ik mij op de techniek van kalligrafie zoals ik die in China en later in Japan heb geleerd. Ik vind het belangrijk om mijn Westerse beeldtaal te verrijken met de subtiliteit van deze Oosterse techniek en houding.

Coen Derickx

Coen Derickx werkt met de fysieke eigenschappen van materialen, en kijkt wat het materiaal “wil”. Met het uitvoeren van gerichte fysieke acties ontstaan de vormen op natuurlijke wijze.

Cornel Pepers

Cornel werkt het liefst op grote linnen doeken. Meestal figuratief en vaak vrouwfiguren. Bij de vrouwfiguren zijn niet altijd de ogen geschilderd. Het zijn anonieme figuren, “iedereen en niemand”.

Danielle Nienkemper

U bent van harte welkom in ons atelier Spiegelstraat 4 te Zutphen. In mijn atelier creëer ik kleine kunstvoorwerpen van natuurlijke, oude of 2e hands materialen gemaakt.

Dorine de Soet

is sinds 1980 kunstenaar en heeft een eigen atelier in Zutphen. Onze prachtige stad, met het majestueuze IJsselfont, is een veelvuldig terugkomend onderwerp in haar schilderijen. En ook komt dit onderwerp voor in talloze niet bestaande, fantasie landschappen op haar doeken. 


Ellen Dekker

Schilderen ervaar ik als een innerlijke reis, die zich gaandeweg in vele lagen ontvouwt. Elke laag brengt me dichter bij mijZelf. Ik begin zonder plan, met open mind en hart.

Hans Hoog Stoevenbelt

Geboren 1952 te Zutphen. Werkt vanuit een reeks culturele tradities, hij maakt schilderijen en assemblages die zich bij hem aandienen als bevroren herinneringen in het heden. Hans geeft de voorkeur aan afwisseling in stijl en directheid boven vooraf bepaalde esthetische ideeën.