Projecten

Klantreis grafisch uitgebeeld

Klantreis in beeld

‘You don’t have to see the whole staircase, just take the first stap’ Meer klanten, beter zichtbaar, nieuw publiek, meer betrokkenheid van klanten…. onderwerpen die bij iedere organisatie, atelier en kunstenaar die graag werken wil verkopen in meer of mindere mate aan de orde komen.Maar hoe pak je dit aan? Waar moet je aan denken… Lees verder »

Atelierweekend Zutphen

Op 11 en 12 november 2023 is er weer een atelierroute in Zutphen. Meer dat 30 kunstenaars laten hun werk zien op verschillende locaties in Zutphen. Niet alleen in het centrum, ook in Leesten en Warnsveld zijn er ateliers te bezoeken. Als voorproefje worden er kijkdozen geplaatst in etalages in de binnenstad.Deelnemende kunstenaars richten deze… Lees verder »

Naast elkaar samenwerken

Vanuit Kunst Connectie Zutphen werken 12 kunstenaars aan het thema: huid. Op dit brede thema geven de kunstenaars ieder hun eigen visie. Het resultaat is een verrassende expositie vanuit een diversiteit aan disciplines en materialen. Hierbij vast een voorproefje. De huid van een schaap, de zachte wol, een natuurlijke energie. De eigen huid, met zijn… Lees verder »