15 t/m 17-06-2018

Kunstroute Zutphen & Warnsveld

De rode draad

 

Graag leggen we als Zutphense en Warnsveldse kunstenaars de rode loper voor u uit op 15, 16 en 17 juni aanstaande. Dus save the date!

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 juni vindt de Zutphense Kunstroute plaats. Tijdens de Kunstroute zijn van zo’n 40 Zutphense kunstenaars de ateliers te bezoeken. Op de ateliers laten de kunstenaars zien waar zij mee bezig zijn en ze vertellen daar graag meer over.

Er is één wandelroute en er zijn twee fietsroutes. De routes voeren langs de ateliers van de kunstenaars en ook langs allerlei mooie plekken, zowel in het centrum van Zutphen als daarbuiten. Naast individuele kunstenaars doen ook kunstenaarscollectieven en galeries mee aan de Kunstroute.

Het startpunt van de route is de centrale tentoonstelling. Hier is van elke kunstenaar één werk te zien. Ook zijn boekjes verkrijgbaar met informatie over de kunstenaars en de routes. In het boekje staat van elke kunstenaar een afbeelding van een werk, de contactgegevens en de locatie waar het werk te zien is.

Sommige kunstenaars bieden extra activiteiten aan zoals muziek of workshops.

 

Het thema van de Kunstroute 2018 is De Rode Draad. Dit thema is bedoeld als inspiratie voor zowel kunstenaar als bezoeker. Is de rode draad je levensthema, is het een verbinding tussen mensen en dingen of is het gewoon dat rafelende rode touwtje met een begin en een eind waar alles mee verbonden kan worden? Is het de verbindende factor in het werk van een individuele kunstenaar of misschien van de Kunstroute als geheel?

 

Laat je inspireren op 15, 16 en 17 juni en zet de data vast in je agenda! Houd voor de laatste informatie de website en facebook in de gaten. We houden je hier regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen over de Kunstroute 2018, zoals de locatie van de centrale tentoonstelling, de opening op vrijdag 15 juni etc.

Onze facebookpagina: www.facebook.com/kunst.inzutphen

 

Kijk hier voor de sponsormogelijkheden tijdens de kunstroute

 

Afbeelding van een deel van de werkgroep: Andrea van der Werff, Peter Kooi, Alexandra Weinz, Miriam Kemperman, Marijn van den Born

last modified 2018 01 02   www.kalkowsky.nl